Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Vagletjørn du er mest fornøyd med?»

«De ansatte er varme og imøtekommende, og virker genuint opptatt av at akkurat mitt barn skal ha det best mulig i barnehagen. Måten vi blir møtt på i barnehagen er med på å gjøre hverdagen vår bedre»

«Føler oss velkommen og godt tatt vare på både vi foreldre og vårt barn. Fantastisk personal og styrer.»

«Synes dere er flinke til å utnytte nærområdene med turer i skog og mark.»

«Mest fornøyd med at de voksne i barnehagen gjør at vår datter føler seg trygg og verdsatt! Lek og moro og læring i fokus på barnas nivå!»

«Alle arbeidere smiler og gir hele hjertet til barna. Barnet mitt elsker barnehagen sin. Jeg også!»

«Barnet mitt føler seg trygt, og barnehagen synes å ha en god balanse mellom pedagogisk og fri lek.»

«Fantastiske ansatte. Du ser at de ansatte trives med å jobbe i lag, og at de trives med våre barn. Det oppleves som trygt og godt å levere barna i barnehagen. Vi blir alltid møtt av positive ansatte, har vi et spørsmål eller noe «ekstra» en dag, gjør de ansatte alt de kan for å hjelpe. Kjekt uteområde. Barna storkoser seg. Mine barn kjenner alle de voksne, og det er veldig sjelden (aldri?) noen nye voksne.»

«At hvert barn blir sett av de voksne. Gjennomføringen av de forskjellige kunnskapsområdene. Fokus på sunn mat, bevegelse ute i naturen, en aktiv barnehagehverdag. Spireportalen.»

«Variasjonen dere gir barna, de kan så mye som vi foreldre ikke har tid til å ta tak i.»

«Da jeg har barn på flere avdelinger liker jeg at de spiser frokost sammen og at de innimellom gjør ting på tvers av avdelinger slik at de kan ha en egen barnehagehverdag i tillegg til en felles arena som søsken. Jeg liker at de aller fleste voksen i barnehagen, til tross for avdelingstilhørighet, ser ut til å vite hvem mine barn er, vier dem oppmerksomhet og kaller dem med navn.»

Personvern