Natur & friluftsliv

Espira Vagletjørn sitt satsingsområde er natur & friluftsliv. Vi legger i stor grad opp til aktiviteter og turer på områdene utenfor barnehagen. Vi har forskjellige leirsteder som besøkes jevnlig hele året. Alle avdelingene og de alderslike gruppene skal vektlegge natur og friluftsliv, og opplegget tilpasses alder, modning vær og årstid.

”Overskriften” for alt arbeid med satsingsområdet natur & friluftsliv skal tilnærmes av de voksne i Espira Vagletjørn ved at de skal være tilretteleggere for opplevelse og utfordringer, for humor og glede, og de skal være aktive voksne som skal være positiv til natur og friluftsliv.

Barna skal bli glade i å være ute. De skal få møte utfordringer, få gode opplevelser og utvikle fysiske ferdigheter.

Dette skal skje gjennom mottoet: ”Ikke så lange turer, men turer som tar lang tid!”.

 

Personvern og cookies